Diëtist Ommel?

Je hebt gezocht naar diëtist Ommel. In de buurt van Ommel ligt onze vestiging in Deurne, waar een ervaren diëtist je graag helpt met jouw voeding, leefstijl en/of dieet. De afstand tussen Ommelen Deurne is met de auto slechts 13 minuten rijden. Als je kiest voor de sportieve manier, met de fiets, dan is de reistijd 26 minuten. Waarom kiezen voor Diëtist Ommel, als je Diëtistenpraktijk Sleegers in de buurt hebt liggen. Ik leg je graag uit hoe Diëtistenpraktijk Sleegers aansluit op jouw behoeften en wensen.

Waarom kiezen voor Diëtistenpraktijk Sleegers?

Helpen van mensen, dat is iets wat mij altijd al interesseerde en dan met name op gezondheidsgebied. De invloed van voeding op gezondheid, complicaties en klachten vind ik ontzettend interessant. Het is mijn passie om de uitdaging aan te gaan om een persoonlijk en passende manier te vinden om gezonde voeding in het dagelijks leven toe te passen, gerelateerd aan het klachtenpatroon of ziektebeeld. En dat is voor iedereen weer anders. De wil is er wel, maar het is vaak moeilijk om op eigen kracht voor verandering te zorgen. Daar help ik bij! Samen zoeken we een manier die het leuk maakt en ook vol te houden is.

Ik vind het dan ook super gaaf om te zien dat mensen hun eigen doelen kunnen bereiken, zich beter gaan voelen en meer zelfvertrouwen krijgen op het gebied van voeding en gezondheid.

Welke voeding- en dieetadviezen zijn er mogelijk bij Diëtistenpraktijk Sleegers?

De volgende voeding- en dieetadviezen zijn er mogelijk in mijn praktijk in de buurt van Ommel: diabetes mellitus type 1 en 2, maag- en darmklachten, COPD, hart- en vaatziekten, ondergewicht en ondervoeding, overgewicht en obesitas.

Bekijk de pagina ‘behandelingen’ voor meer informatie over deze onderwerpen. Geen antwoord kunnen vinden op je vraag? Neem dan contact met mij op.

Valt een behandeling bij Diëtistenpraktijk Sleegers onder mijn zorgverzekering?

Diëtistenpraktijk Sleegers heeft met vrijwel alle zorgverzekeraars afspraken gemaakt waardoor de kosten direct bij de zorgverzekeraar gedeclareerd worden. Bekijk de pagina ‘Tarieven‘ voor meer informatie over basisverzekering, aanvullende verzekering, directe toegankelijkheid diëtetiek (DTD) en ketenzorg.

Afspraak inplannen?

Ik kijk er naar uit om samen met jou te starten aan een voeding-, leefstijl-, of dieetplan, je kunt een afspraak inplannen door te bellen naar 06-25414606 of stuur een mailtje naar info@dietistenpraktijksleegers.nl. Het is helaas tijdens het werken niet altijd mogelijk om jouw inkomend telefoongesprek op te nemen. Ik verzoek je om mijn voicemail in te spreken met jouw naam en telefoonnummer, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug. Tot snel!

Diëtist Ommel