Verantwoord afvallen bij Diëtistenpraktijk Sleegers

Afslanken en afvallen kan op heel veel verschillende manieren. Maar kun je op al deze manieren ook op een verantwoorde manier afvallen? Crashdiëten zorgen vaak wel voor snel resultaat maar zorgen vaak niet voor blijvend resultaat waardoor we elke keer maar weer de nieuwe voornemens hebben om opnieuw te willen afvallen, het welbekende JOJO’en. De overgang naar het normale eten is vaak te groot waardoor het moeilijk vol te houden is en we vaak weer in het oude patroon terugvallen. Tevens is dit geen gezonde manier om af te vallen omdat er vaak tekorten zijn op veel verschillende voedingsstoffen.

Diëtistenpraktijk Sleegers biedt daarom verschillende pakketten aan waarin er op een verantwoorde en gezonde manier met normale voeding gestreefd wordt naar het gewenste gewichtsverlies. Samen met de diëtist zal er een voedingsplan opgesteld worden. Door de vooruit geplande weegconsulten heb je al meteen een stok achter de deur.

Alle pakketten bestaan uit een intakegesprek – een voedingsanalyse – persoonlijk advies – een aantal weegconsulten (aantal is afhankelijk van het pakket) – de mogelijk tot app contact met je diëtist voor vragen. Uiteindelijk is het de bedeling dat je een manier van eten en bewegen aanleert waarmee je voor de lange termijn op gewicht kunt blijven.

Bij elk pakket is ook de mogelijk om in groepsverband samen met een fysiotherapeut een aantal keer per week te sporten. Samen sporten is toch veel leuker?! Uit onderzoek blijkt, dat de beste resultaten worden behaald als een dieet combineert wordt met extra beweging. Afvallen gaat dan sneller en het effect op lange termijn is beter.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat je een manier van eten en bewegen aanleert waarmee je voor de lange termijn op gewicht kunt blijven.

Dit is de kans om onder begeleiding van een fysiotherapeut en een diëtist je resultaat kunt bereiken.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek zodat we samen kunnen kijken of dat ik iets voor u kan betekenen.

Afvallen Deurne - Diëtistenpraktijk Sleegers