Diëtist Deurne, Evi Sleegers

Is uw eetpatroon uit balans door ziekte of omstandigheden? Heeft u last van ongewenst eetgedrag dat u wilt veranderen? U bent op de goede weg en de eerste stap is al gezet: welkom bij Diëtistenpraktijk Sleegers in Deurne! Of u nu op advies van een arts of op eigen initiatief komt, ik, diëtiste Evi Sleegers, help u graag op weg naar een gezonde levensstijl met voedings- dieet en leefstijladvies!

Een dieetadvies is advies in voeding die om medische redenen aan specifieke eisen moet voldoen. Een voedingsadvies is wat algemener en heeft als uitganspunt de richtlijnen van goede, gezonde en lekkere voeding. Ik als diëtist richt mijn adviezen o.a. op overgewicht en obesitas, Diabetes Mellitus type I en II, ondergewicht/ ondervoeding, COPD, verhoogd cholesterol, verhoogde bloeddruk, maag- en darmklachten, lactose-intolerantie, gluten-intolerantie (coeliakie), zwangerschapsdiabetes, voeding bij kanker, hart- en vaatziekten, gezonde leefstijl, botontkalking, kauw- en slikproblemen en adviezen bij een maagverkleining.
Bent u verwezen of zelf op zoek naar een advies dat hier niet bij staat? Neem dan gerust contact op, dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Diëtistenpraktijk Sleegers is een professionele en vakkundige dietistenpraktijk gelegen in de wijk de Walsberg in Deurne.

Samen met u streef ik er naar om de gezonde keuze de makkelijkste te laten zijn. Gezond eten is de weg naar een gezonder lichaam maar dan moet het ook nog lekker én gemakkelijk zijn. Daarbij hoort een persoonsgebonden voedingsadvies, een plan dat past bij uw wensen en gewoonten. Met positieve coaching als een van de kernwaarden, help ik u graag op weg naar een gezondere levensstijl. Geen strenge diëten maar praktische adviezen voor de lange termijn.

Laagdrempeligheid, positiviteit, sportmogelijkheden, flexibel contact, volledig rolstoel toegankelijk en een goede samenwerking met fysiotherapeuten en huisartsen maken dat Diëtistenpraktijk Sleegers in Deurne zich onderscheidt van anderen.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek zodat we samen kunnen kijken of dat ik iets voor u kan betekenen.

Evi 5