Diëtist Bakel?

Je hebt gezocht naar diëtist Bakel. In de buurt van Bakel ligt onze vestiging in Deurne, waar een ervaren diëtist je graag helpt met jouw voeding, leefstijl en/of dieet. De afstand tussen Bakel en Deurne is met de auto slechts 9 minuten rijden. Als je kiest voor de sportieve manier, met de fiets, om naar onze vestiging te komen dan is de reistijd 21 minuten. Waarom kiezen voor Diëtist Bakel, als je Diëtistenpraktijk Sleegers in de buurt hebt liggen. Ik leg je graag uit hoe Diëtistenpraktijk Sleegers aansluit op jouw behoeften en wensen.

Waarom kiezen voor Diëtistenpraktijk Sleegers?

Samen met jou streef ik ernaar om de gezonde keuze de makkelijkste te laten zijn. Gezond eten is de weg naar een gezonder lichaam maar dan moet het ook nog lekker én gemakkelijk zijn. Daarbij hoort een persoonsgebonden voedingsadvies, een plan dat past bij jouw wensen en gewoonten. Met positieve coaching als een van de kernwaarden, help ik je graag op weg naar een gezondere levensstijl. Geen strenge diëten maar praktische adviezen voor de lange termijn. Daarnaast is jouw privacy belangrijk voor de praktijk. Daarom hanteer ik een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens (AVG).

Op de volgende onderscheidende punten kies je voor Diëtist Evi Sleegers: laagdrempeligheid, positiviteit, in de avonden en op zaterdag geopend, sportmogelijkheden, flexibel contact en een goede samenwerking met fysiotherapeuten en huisartsen.

Welke voeding- en dieetadviezen zijn er mogelijk bij Diëtistenpraktijk Sleegers?

De volgende voeding- en dieetadviezen zijn mogelijk in mijn praktijk in de buurt van Bakel: ondergewicht en ondervoeding, maag- en darmklachten, COPD, hart- en vaatziekten, overgewicht en obesitas, Diabetes mellitus type 1 en 2.

Wil je meer weten wat deze voeding- en dieetadviezen precies inhouden, bekijk dan de pagina ‘Behandelingen‘. Heb je vragen over een bepaalde behandeling? Laat mij jouw vraag weten en ik zal zo snel mogelijk je vraag beantwoorden.

Valt een behandeling bij Diëtistenpraktijk Sleegers onder mijn zorgverzekering?

Diëtistenpraktijk Sleegers heeft met vrijwel alle zorgverzekeraars afspraken gemaakt waardoor de kosten direct bij de zorgverzekeraar gedeclareerd worden. Bekijk de pagina ‘Tarieven‘ voor meer informatie over basisverzekering, aanvullende verzekering, directe toegankelijkheid diëtetiek (DTD) en ketenzorg.

Afspraak inplannen?

Deze maak je heel eenvoudig, bijvoorbeeld telefonisch, door te bellen naar 06-25414606 of stuur een mailtje naar info@dietistenpraktijksleegers.nl. Het is helaas tijdens het werken niet altijd mogelijk om jouw inkomend telefoongesprek op te nemen. Ik verzoek je om mijn voicemail in te spreken met jouw naam en telefoonnummer, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug. Ik hoor graag van je wanneer we een kennismakingsgesprek kunnen inplannen. Bij de intake heb je nodig: in sommige gevallen een verwijsbrief, pasje van jouw ziektekostenverzekering en geldig identiteitsbewijs.