Diëtist Griendtsveen?

Je hebt gezocht naar diëtist Griendtsveen. In de buurt van Griendtsveen ligt onze vestiging in Deurne, waar een ervaren diëtist je graag helpt met jouw voeding, leefstijl en/of dieet. De afstand tussen Griendtsveenen Deurne is met de auto slechts 12 minuten rijden. Als je kiest voor de sportieve manier, met de fiets, om naar onze vestiging te komen dan is de reistijd 26 minuten. Waarom kiezen voor Diëtist Griendtsveen, als je Diëtistenpraktijk Sleegers in de buurt hebt liggen. Ik leg je graag uit hoe Diëtistenpraktijk Sleegers aansluit op jouw behoeften en wensen.

Waarom kiezen voor Diëtistenpraktijk Sleegers?

Samen met jou streef ik ernaar om de gezonde keuze de makkelijkste te laten zijn. Gezond eten is de weg naar een gezonder lichaam maar dan moet het ook nog lekker én gemakkelijk zijn. Daarbij hoort een persoonsgebonden voedingsadvies, een plan dat past bij jouw wensen en gewoonten. Met positieve coaching als een van de kernwaarden, help ik je graag op weg naar een gezondere levensstijl. Geen strenge diëten maar praktische adviezen voor de lange termijn.

Laagdrempeligheid, positiviteit, sportmogelijkheden, flexibel contact, volledig rolstoel toegankelijk en een goede samenwerking met fysiotherapeuten en huisartsen maken dat Diëtistenpraktijk Sleegers zich onderscheidt van anderen.

Welke voeding- en dieetadviezen zijn er mogelijk bij Diëtistenpraktijk Sleegers?

De volgende voeding- en dieetadviezen zijn er mogelijk in mijn praktijk in de buurt van Griendtsveen:

  • COPD
  • Diabetes mellitus type 1 en 2
  • Ondergewicht en ondervoeding
  • Hart- en vaatziekten
  • Maag- en darmklachten
  • Overgewicht en obesitas

Bekijk de pagina ‘behandelingen’ voor meer informatie over deze onderwerpen. Geen antwoord kunnen vinden op je vraag? Neem dan contact met mij op.

Afspraak inplannen

Deze maak je heel eenvoudig, telefonisch, door te bellen naar 06-25414606 of stuur een mailtje naar info@dietistenpraktijksleegers.nl. Het is helaas tijdens het werken niet altijd mogelijk om jouw inkomend telefoongesprek op te nemen. Ik vraag je om mijn voicemail in te spreken met jouw naam en telefoonnummer, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug. Ik hoor graag van je wanneer we een kennismakingsgesprek kunnen inplannen. Bij de intake heb je nodig: in sommige gevallen een verwijsbrief, pasje van jouw ziektekostenverzekering en geldig identiteitsbewijs.

Diëtist Griendtsveen