Diëtist Helmond?

Je hebt gezocht naar diëtist Helmond. In de buurt van Helmond ligt onze vestiging in Deurne, waar een ervaren diëtist je graag helpt met jouw voeding, leefstijl en/of dieet. De afstand tussen Helmonden Deurne is met de auto slechts 14 minuten rijden. Als je kiest voor de sportieve manier, met de fiets, dan is de reistijd 38 minuten. Waarom kiezen voor Diëtist Helmond, als je Diëtistenpraktijk Sleegers in de buurt hebt liggen. Ik leg je graag uit hoe Diëtistenpraktijk Sleegers aansluit op jouw behoeften en wensen.

Waarom kiezen voor Diëtistenpraktijk Sleegers?

In de buurt van Helmond heb je veel aanbod van diëtisten, maar Diëtistenpraktijk Sleegers doet het net iets anders dan al die andere diëtisten. De behandelingen zijn laagdrempelig en met een positieve coaching. Je kunt gebruik maken van sportmogelijkheden in mijn praktijk. Er is flexibel contact met mij zowel overdag als in de avonduren. Diëtistenpraktijk Sleegers heeft een goede samenwerking met de fysiotherapeuten in het pand en met de huisartsen uit de omgeving. Alle voeding- en dieetplannen gaan altijd in overleg met jou om er zeker van te zijn dat het advies bij je past. Ik begrijp dat je een drukke weekplanning hebt daarom bied ik ruime openingstijden, ook ’s avonds (maandag en woensdag) en in het weekend (zaterdag) ben ik geopend. De diëtistenpraktijk is geheel rolstoeltoegankelijk. De praktijk heeft voldoende parkeermogelijkheden, maar op de fiets naar de praktijk is nog beter! Jouw privacy is belangrijk voor de praktijk daarom hanteer ik een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens (AGB). Diëtistenpraktijk Sleegers heeft contracten met bijna alle zorgverzekeraars waardoor je zelf niets hoeft te regelen.

Welke voeding- en dieetadviezen zijn er mogelijk bij Diëtistenpraktijk Sleegers?

De volgende voeding- en dieetadviezen zijn er mogelijk in mijn praktijk in de buurt van Hemond:

  • COPD
  • Hart- en vaatziekten
  • Ondergewicht en ondervoeding
  • Maag- en darmklachten
  • Diabetes mellitus type 1 en 2
  • Overgewicht en obesitas

Bekijk de pagina ‘behandelingen’ voor meer informatie over deze onderwerpen. Geen antwoord kunnen vinden op je vraag? Neem dan contact met mij op.

Valt een behandeling bij Diëtistenpraktijk Sleegers onder mijn zorgverzekering?

Diëtistenpraktijk Sleegers heeft met vrijwel alle zorgverzekeraars afspraken gemaakt waardoor de kosten direct bij de zorgverzekeraar gedeclareerd worden. Bekijk de pagina ‘Tarieven‘ voor meer informatie over basisverzekering, aanvullende verzekering, directe toegankelijkheid diëtetiek (DTD) en ketenzorg.

Afspraak inplannen

Wil je een afspraak inplannen? Door middel van te bellen naar 06-25414606 of te mailen naar info@dietistenpraktijksleegers.nl kun je een afspraak inplannen. Omdat ik tijdens een consult niet telefonisch bereikbaar ben, kan het zijn dat ik je niet direct te woord kan staan. Spreek de voicemail in met opgave van naam en telefoonnummer, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug. Ik hoop je binnenkort te treffen in mijn praktijk, tot snel!

Diëtist Helmond