Diëtist Liessel?

Je hebt gezocht naar diëtist Liessel. In de buurt van Liessel ligt onze vestiging in Deurne, waar een ervaren diëtist je graag helpt met jouw voeding, leefstijl en/of dieet. De afstand tussen Liessel en Deurne is met de auto slechts 11 minuten rijden. Als je kiest voor de sportieve manier, met de fiets, dan is de reistijd 23 minuten. Waarom kiezen voor Diëtist Liessel, als je Diëtistenpraktijk Sleegers in de buurt hebt liggen. Ik leg je graag uit hoe Diëtistenpraktijk Sleegers aansluit op jouw behoeften en wensen.

Waarom kiezen voor Diëtistenpraktijk Sleegers?

Wat maakt Diëtistenpraktijk Sleegers anders dan andere diëtistenpraktijken? De gezonde keuze de makkelijkste keuze laten zijn, dat is mijn doel. Ik benadruk graag wat er goed gaat en leg de nadruk op wat er allemaal wèl mag. De behandelingen zijn laagdrempelig om mee te starten. De behandelingen worden altijd met een positieve coaching benaderd. De diëtistenpraktijk zit samen met fysiotherapiepraktijk in hetzelfde gebouw, hierdoor zijn er sportmogelijkheden aanwezig. Flexibel contact via diverse kanalen. Er is een goede samenwerking met fysiotherapeuten en huisartsen. De praktijk is rolstoeltoegankelijk en er zijn voldoende parkeermogelijkheden. Ik begrijp dat je een drukke weekplanning hebt daarom bied ik brede openingstijden aan. Namelijk in de avonden op maandag en woensdag ben ik tot 21.00 geopend en op zaterdag ben ik van 8.30-14.00 geopend. Daarnaast is jouw privacy belangrijk voor de praktijk daarom hanteer ik een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens (AVG).

Welke voeding- en dieetadviezen zijn er mogelijk bij Diëtistenpraktijk Sleegers?

De volgende voeding- en dieetadviezen zijn er mogelijk in mijn praktijk in de buurt van Liessel:

  • Diabetes mellitus type 1 en 2
  • Hart- en vaatziekten
  • Maag- en darmklachten
  • Ondergewicht en ondervoeding
  • COPD
  • Overgewicht en obesitas

Wil je meer weten wat deze voeding- en dieetadviezen precies inhouden bekijk dan de ‘Behandelingen’. Heb je vragen over een bepaalde behandeling? Laat mij jouw vraag weten en ik zal zo spoedig mogelijk jouw vraag beantwoorden.

Valt een behandeling bij Diëtistenpraktijk Sleegers onder mijn zorgverzekering?

Diëtistenpraktijk Sleegers heeft met vrijwel alle zorgverzekeraars afspraken gemaakt waardoor de kosten direct bij de zorgverzekeraar gedeclareerd worden. Bekijk de pagina ‘Tarieven‘ voor meer informatie over basisverzekering, aanvullende verzekering, directe toegankelijkheid diëtetiek (DTD) en ketenzorg.

Afspraak inplannen?

Ik kijk er naar uit om samen met jou te starten aan een voeding-, leefstijl- of dieetplan, je kunt een afspraak inplannen door te bellen naar 06-25414606 of stuur een mailtje naar info@dietistenpraktijksleegers.nl. Het is helaas tijdens het werken niet altijd mogelijk om jouw inkomend telefoongesprek op te nemen. Ik verzoek je om mijn voicemail in te spreken met jouw naam en telefoonnummer, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug. Tot snel!