Diëtist Vlierden?

Je hebt gezocht naar diëtist Vlierden. In de buurt van Vlierden ligt onze vestiging in Deurne, waar een ervaren diëtist je graag helpt met jouw voeding, leefstijl en/of dieet. De afstand tussen Vlierden en Deurne is met de auto slechts 9 minuten rijden. Als je kiest voor de sportieve manier, met de fiets, dan is de reistijd 18 minuten. Waarom kiezen voor Diëtist Vlierden, als je Diëtistenpraktijk Sleegers in de buurt hebt liggen. Ik leg je graag uit hoe Diëtistenpraktijk Sleegers aansluit op jouw behoeften en wensen.

Waarom kiezen voor Diëtistenpraktijk Sleegers?

Heb je last van een verkeerd eetpatroon dat je wil veranderen? Is jouw voedingspatroon door ziekte of omstandigheden uit balans geraakt? De eerste goede stap is gezet want je zit namelijk op de website van Diëtistenpraktijk Sleegers. Welkom, of je nu op advies van een arts of op eigen initiatief komt, ik, Evi Sleegers, help je graag op weg naar een gezonde levensstijl met voedings- dieet en leefstijladvies!

De gezonde keuze de makkelijkste keuze laten zijn, dat is mijn doel. Ik benadruk graag wat er goed gaat en leg de nadruk op wat er allemaal wèl mag. Laagdrempeligheid, positiviteit, sportmogelijkheden, flexibel contact en een goede samenwerking met fysiotherapeuten en huisartsen maken dat Diëtistenpraktijk Sleegers zich onderscheidt van anderen

Welke voeding- en dieetadviezen zijn er mogelijk bij Diëtistenpraktijk Sleegers?

De volgende voeding- en dieetadviezen zijn er mogelijk in mijn praktijk in de buurt van Vlierden:

  • COPD
  • Diabetes mellitus type 1 en 2
  • Ondergewicht en ondervoeding
  • Hart- en vaatziekten
  • Maag- en darmklachten
  • Overgewicht en obesitas

Wil je meer weten wat deze voeding- en dieetadviezen precies inhouden, bekijk dan de pagina ‘behandelingen’. Heb je vragen over een bepaalde behandeling? Laat ons jouw vraag weten en ik zal zo spoedig mogelijk de vraag beantwoorden.

Valt een behandeling bij Diëtistenpraktijk Sleegers onder mijn zorgverzekering?

Diëtistenpraktijk Sleegers heeft met vrijwel alle zorgverzekeraars afspraken gemaakt waardoor de kosten direct bij de zorgverzekeraar gedeclareerd worden. Bekijk de pagina ‘Tarieven‘ voor meer informatie over basisverzekering, aanvullende verzekering, directe toegankelijkheid diëtetiek (DTD) en ketenzorg.

Afspraak inplannen?

Heb je vragen of wil je een afspraak inplannen dan kun je dit eenvoudig doen door middel van te bellen naar 06-25414606 of te mailen naar info@dietistenpraktijksleegers.nl. Ik hoor graag van je en kijk er naar uit om kennis met je te maken. Tot snel!